Scholing

Het NAD biedt de mogelijkheid aan verschillende disciplines om stage te lopen en bekijkt graag met geïnteresseerden de mogelijkheid daartoe. Neem contact op met davos@nadavos.nl

Het NAD verzorgt in samenwerking met opleiders in Nederland, voor longartsen in opleiding het onderdeel hooggebergte behandeling in de verdiepingsstage ernstig astma.

Rondom het Nederlands Astmacentrum vinden regelmatig symposia en scholingen plaats. Bij veel van deze symposia is het Nederlands Astmacentrum zelf betrokken doordat de scholing in opdracht van het NAD wordt georganiseerd of doordat er intensief bijgedragen wordt aan de ontwikkeling van de cursus of bij de uitvoer van de cursus. Ook bij scholingen in Nederland zijn regelmatig experts vanuit het NAD betrokken.

Zo wordt er voor de volgende doelgroepen scholing georganiseerd:

De inhoudelijke organisatie van de scholingen liggen bij verschillende partijen, zoals het NAD zelf, Stichting Rotterdam-Leeuwarden expertise obstructieve longziekten, Stichting RoLeX, NVLA, LVMP e.d.
Logistiek ligt de organisatie bij Margreet van Roest organiseert en regelt v.o.f. www.morganiseren.nl, margreet@morganiseren.nl
Het (long)verpleegkundigensymposium wordt mede mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning van de Vereniging Nederland-Davos.

Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord.